Jump to content


No Urates???


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Guest_JEANETTE_*

Guest_JEANETTE_*
  • Guests

Posted 18 March 2011 - 08:05 PM

Hi everyone

For the last 2 weeks or so I have noticed that when Cola has had a wee she hasn't produced any white urates? She has been eating and drinking well and has her bath every day without fail.. She has been munching her Cuttlefish and has nutrabol on her food.. Any ideas why this would be?

She may be developing more eggs as her last clutch was laid on 11th feb and generally she starts acting gravid after about 6-8 weeks, could this be why?

Her poo's have been fine..

appreciate any advice

Thanks
Jeanette x

#2 Guest_brontie1328_*

Guest_brontie1328_*
  • Guests

Posted 18 March 2011 - 11:34 PM

QUOTE (JEANETTE @ Mar 18 2011, 08:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Hi everyone

For the last 2 weeks or so I have noticed that when Cola has had a wee she hasn't produced any white urates? She has been eating and drinking well and has her bath every day without fail.. She has been munching her Cuttlefish and has nutrabol on her food.. Any ideas why this would be?

She may be developing more eggs as her last clutch was laid on 11th feb and generally she starts acting gravid after about 6-8 weeks, could this be why?

Her poo's have been fine..

appreciate any advice

Thanks
Jeanette x

don'y worry , it all depend's on the uric acid level's , 2 weeks is ok.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users